Krydslaser.dk: Find blandt 72 Produkter | 2 Kategorier | 10 Brands | 15 Forhandlere

Bedste Einhell Krydslinjelaser: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Krydslaser.dk, det helt rigtige sted at finde Einhell krydslinjelaser. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Einhell krydslinjelaser

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Einhell krydslinjelaser | ✅ Krydslinjelaser-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Einhell Trefod til krydslinjelaser 3: Einhell Trefod til krydslinjelaser
  • Justerbar i højde (37-110 cm)
  • Praktisk opbevaringstaske medfølger
  • Stabil og holdbar konstruktion
  • Passer til flere krydslinjelasere
  • Præcise og nøjagtige resultater
  279,- hos Homeshop.dk Billigste pris af 1 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Einhell krydslinjelaser

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Einhell krydslinjelaser som du kan finde lige nu.

  1: Einhell TC-LL 2 krydslinjelaser

  Hvorfor vælge Einhell TC-LL 2 krydslinjelaser?

  Einhell Krydslinjelaser - TC-LL 2 Nem projicering af laserkrydsProjektion af vandret og/eller lodret laserlinjeVinklet placering af genstande ved hjælp af universalklemmenSelvnivellerende (LED-advarsel, hvis hældningen overstiger 4°)Indbygget 1/4"-gevind

  2: Einhell TE-LL 360 krydslinjelaser

  Hvorfor vælge Einhell TE-LL 360 krydslinjelaser?

  Krydslaseren, TE-LL 360, fra Einhell med en rækkevidde på 20 meter, gør det nemt at projektere et laserkryds og en enkelt laserstråle op på vægge, gulve, lofter eller arbejdsenheder. Takket være en vandret 360° laserstråle, er afstemning af objekter på samme niveau i rum blevet meget nemt. TE-LL 360 kan desuden projektere en vandret og en lodret laserstråler for at gøre opmålingen hurtig og nem. Da den også kan anvendes som digitalt vaterpas, overflødiggør krydslaser vaterpasset andre måleinstrumenter. Dette krydslaser vaterpas har desuden en selv-planerings-funktion med LED, der advarer om vinkler, der hælder mere end 4°. Det har et integreret 1/4"-gevind til brug på trefod. Krydslaser vaterpasset er behageligt at anvende takket være det bløde greb. Et højdejusterbart vægbeslag følger med i leveringen samt en praktisk bærepose til opbevaring. Farve: rød Materiale: Plastik og metal Mål: 10,2 x 5,9 x 11,8 (L x B x H) Opmålingsdistance: 20 m Laserdiode: 650 nm (vandret) Laserdiode: 635 nm (lodret) Laserklasse: II Selvplaneringstid: 5 sekunder Planeringsrækkevidde: 4° Opmålingsnøjagtighed: 0,4 mm/m Gevind, trefod: 1/4" Selvplanering (LED advarsel hvis hældningen er mere end 4°) Kan også anvendes som digitalt vaterpas Behagelig håndtering takket være det bløde greb Pakken indeholder: 1 x krydslaser vaterpas, 1 x universalklemme og 1 x praktisk opbevaringspose

  3: Einhell Trefod til krydslinjelaser

  Einhell Trefod til krydslinjelaser

  Priser og varianter

  • Justerbar i højde (37-110 cm)
  • Praktisk opbevaringstaske medfølger
  • Stabil og holdbar konstruktion
  • Passer til flere krydslinjelasere
  • Præcise og nøjagtige resultater

  Hvorfor vælge Einhell Trefod til krydslinjelaser?

  Einhell Trefod til krydslinjelaser H110cm er en nødvendighed for alle, der ønsker at opnå præcise og nøjagtige resultater i deres arbejde. Med en 1/4"-gevind, der passer til Einhell TC-LL 1 laservaterpas samt Einhell TC-LL 2 og TE-LL 360 krydslinjelaser, er trefoden designet til at give dig det bedste resultat.

  Trefoden er justerbar i højden, og du kan justere højden fra 37-110 cm, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i dit arbejde. Du kan nemt tilpasse trefoden til den højde, der passer bedst til dit arbejde.

  Einhell Trefod til krydslinjelaser H110cm er også meget praktisk, da den kommer med en opbevaringstaske, der gør det nemt at opbevare og transportere trefoden.

  Trefoden er nem at bruge, og den er meget stabil. Den er også holdbar og kan modstå de hårde krav, der stilles i en travl arbejdsdag.

  Kort sagt er Einhell Trefod til krydslinjelaser H110cm et fantastisk produkt til enhver, der ønsker at opnå præcise og nøjagtige resultater i deres arbejde. Det er et produkt, der er holdbart, praktisk og nemt at bruge, og som vil hjælpe dig med at få det bedste resultat i dit arbejde.

  Einhell Trefod til krydslinjelaserTrefoden med 1/4"-gevind giver præcise resultaterJusterbar arbejdshøjde giver fleksibilitet i arbejdetArbejdshøjde fra 37-110 cmPasser til Einhell TC-LL 1 laservaterpasPasser til Einhell TC-LL 2 og TE-LL 360 krydslinjelas

  Andre mærker af krydslinjelaser

  På vores liste her har vi samlet de Einhell bedste krydslinjelaser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige krydslinjelaser til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top